Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Rüyada saç kestirmemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi istemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek patron koltuğuna geçeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada saçını kel kestirmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kestirdiğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuaförde saç kestirmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments