Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunlarının da son bulacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada saçını kahkül kestirmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kısacık kestirmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Rüyada saçını kestıgını görmek rahat nedir öğreneceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın önünü kestirmek onların güvenini sarsacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirip boyatmak karlı işler alacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hanenizde bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada birinin saç kestiğini görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, parasının her geçen gün artacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments