Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının kestiğini görmek

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçının kestiğini gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek işlerinde yenilikler yapacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada saç kestirmek istemek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments