Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, moralinin yerine geleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçının kesilmesini görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments