Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kesilmesini görmek

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerinin azalacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, yüksek moralli olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada saçlarının kesilmesini gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet eder.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet eder.

Rüyada saçları kesili görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarımın kesildiğini görmek hastalıkların son bulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments