Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına tabir olunur.

Rüyada saçının küt kesildiğini görmek üzeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, maaşının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının habersiz kesildiğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments