Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kesilmesini görmek

Rüyada saçının kesilmesini görmek

Rüyada saçının kesilmesini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada saç kesildiğini görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek yüksek moral sahibi olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada saç kesip vermek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Rüyada saçları kesili görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments