Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçına kına yaktığını görmek

Rüyada başkasının saçına kına yaktığını görmek

Rüyada başkasının saçına kına yaktığını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gururlu bir hayat süreceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hasret gidereceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçına kına yaktığını gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada saçı kınalı görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kınalı birini görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saça siyah kına yakmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada saça kına görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada saçına kına yaktığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçına kına yakmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada saçları kınalı görmek meşakkate düşeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments