Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağza su almak

Rüyada ağza su almak

Rüyada ağza su almak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağza su almak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Rüyada ağzının suyu akmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rızkın ve kazancın artacağına, hayallerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ağzına su vermek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işarettir.

Rüyada ağza su almak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, tüm dileklerin tutacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan bebeği susturmak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, verilen kararların geri çekileceğine alamet eder.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebek susturmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Rüyada suya ağ atmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments