Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan bebek susturmak

Rüyada ağlayan bebek susturmak

Rüyada ağlayan bebek susturmak saygınlık elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, onlar için çabalayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan bebek susturmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Rüyada ağlayan bebek susturmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalışmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ağzında süt görmek kişinin sıkıntıların artacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağlamasını duymak istediği oranda da eğleneceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ağlayan bebek görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği ağlarken görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada erkek ağlayan bebek görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments