Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya ağ atmak

Rüyada suya ağ atmak

Rüyada suya ağ atmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ilerleyemeyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya ağ atmak gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada suya ağ atmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, hatalarını fark edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize ağ atmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, eskisinden de iyi olacağına yorulur.

Rüyada ağzından balgam atmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada ağ atmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağzı suyla çalkalamak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalışmak sorunları başarıyla çözmeye, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada ağlayan bebek susturmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, harama göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağza su almak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments