Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan bebeği susturmak

Rüyada ağlayan bebeği susturmak

Rüyada ağlayan bebeği susturmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalışmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan bebeği susturmak kötü günler yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan bebek susturmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, ticarette zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin ağlamasını görmek yeni alanlara yöneleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada bebeği ağlarken görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bebek ağlaması duymak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan bebeği emzirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan bebeği uyutmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments