Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan çocuğu susturmak

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun ağlamasını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, imkânlarını kaybedeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu ağlarken görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, vaaz ve nasihate yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan çocuğu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments