Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında altın diş görmek

Rüyada ağzında altın diş görmek

Rüyada ağzında altın diş görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağzında altın diş gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzında altın diş görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada ağzında diş çıktığını görmek yaşam refahının düşeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek düşmanına galip geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ağza diş takmak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında diş görmek yolunun hep açık olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulur.

Rüyada ağzında çok diş görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments