Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzındaki dişleri görmek

Rüyada ağzındaki dişleri görmek

Rüyada ağzındaki dişleri görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, büyük işlere girileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzındaki dişleri gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işarettir.

Rüyada başkasının ağzında diş görmek daha çok kazanç elde edeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, mesleğinde atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından diş çekmek iş kaybı yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından diş çıktığını görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hırpalanacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments