Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ağzında diş görmek

Rüyada ölünün ağzında diş görmek

Rüyada ölünün ağzında diş görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada ölünün ağzında diş gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından diş çıkarmak elinin kolunun bağlanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ağzına diş takmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına tabir olunur.

Rüyada ağzındaki dişleri görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulur.

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments