Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzük görmek tatsızlık olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments