Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yeni planlar yapacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kimden akıl soracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada kendi parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek yoksul için zenginliğe, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek ihanete uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yarasını saracağına, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak ele geçen kazancın artacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, Tövbe Edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments