Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının paltosunu giymek

Rüyada başkasının paltosunu giymek

Rüyada başkasının paltosunu giymek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının paltosunu giymek gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bordo palto giymek büyük çaba sarfedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir palto giymek gerçeklere yüz çevrileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının paltosunu giymek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi palto giymek yeni bir haneye sahip olacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor palto giymek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada lacivert palto giymek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Rüyada uzun palto giymek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, güzel günlerin sona ereceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni palto giymek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, huşu içinde devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments