Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun palto giymek

Rüyada uzun palto giymek

Rüyada uzun palto giymek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başarı elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun palto giymek gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada uzun palto giymek hastalıkların uzak duracağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah palto giymek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz palto giymek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeni palto giymek daha kolay bir hayata kavuşacağına, amacına nail olacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulur.

Rüyada gri palto giymek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada kalın palto giymek hasretin ve özlemin biteceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, stresinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada lacivert palto giymek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada kahverengi palto giymek moralinin genel olarak yerinde olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments