Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni palto giymek

Rüyada yeni palto giymek

Rüyada yeni palto giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, işlerin de yolunda gideceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada yeni palto giymek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada yeni bir palto giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yeni palto giymek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni palto almak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Rüyada yeni palto görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Rüyada uzun palto giymek girdiği işleri kaybedeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil palto giymek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert palto giymek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada mor palto giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, görmediği yerlere gideceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments