Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, borçlarının kapacağına, kalkınacağına, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bundan hayır göreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gelinlik giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenip gelinlik giymek kazancının azalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar gelinlik giydiğini görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments