Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, parasının azalacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, şeytana uyacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi gelinlik giymek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek daha fazla başarı kazanılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek almak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada evli birini gelinlik giydiğini görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments