Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gelinlik giymek

Rüyada mavi gelinlik giymek

Rüyada mavi gelinlik giymek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi gelinlik giymek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak girişimlerde bulunacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ablasının gelinlik giydiğini görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments