Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, elinin sıkışacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada mavi beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mavi gelinlik giymek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı beyaz gelinlikle görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı beyaz gelinlik görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments