Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip gelinlik giymek

Rüyada evlenip gelinlik giymek

Rüyada evlenip gelinlik giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, zor zamanlar geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Rüyada evlenip gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada evlenip gelinlik giydiğini görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, dostlardan zarar görüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada evlenip gelinlik giymek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işarettir.

Rüyada evlenmeden gelinlik giymek düşmanlarla beraber oturmaya, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına gelinlik giydirmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments