Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük limon görmek

Rüyada büyük limon görmek

Rüyada büyük limon görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, saygınlığının da artacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük limon gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada büyük limon görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada limon yemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada limon satmak anne baba duaları alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu çay içmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalettir.

Rüyada limon sıkmayı görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada limon suyu görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet eder.

Rüyada dalından limon koparmak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada limonlu şeker yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments