Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış külot görmek

Rüyada yıkanmış külot görmek

Rüyada yıkanmış külot görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış külot gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada kırmızı külot görmek kısmetinin açık olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli külot görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek külot görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada erkek külotu görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada külot asmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli külot görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Rüyada pembe külot görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, dertlerin artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments