Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın külot görmek

Rüyada kadın külot görmek

Rüyada kadın külot görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Rüyada kadın külot gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Rüyada kadın külotu görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın külot görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külotlu kadın görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni külot almak bunun şans olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah külot almak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada mor külot görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkanmış külot görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek külot görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hikmet sahibi olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments