Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarı bozmak

Rüyada kızlık zarı bozmak

Rüyada kızlık zarı bozmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kızlık zarını bozmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada kızlık zarı bozmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını patlatmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments