Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarı patlaması görmek

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, şan şöhret kazanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patlaması gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine yorulur.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarını patlatmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarı patlatmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarını görmek başının derde gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments