Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, huzur içinde yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yenilenme yaşayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hanesine huzurun dolacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, koyu sohbetler edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarı kan görmek günbegün kötüleşeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments