Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yükünün azalacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek rahat bir hayat sağlayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı kan görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments