Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarını bozmak

Rüyada kızlık zarını bozmak

Rüyada kızlık zarını bozmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi gücünün artacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarını bozmak gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kızlık zarı bozmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak sevinçli bir haber alınacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını bozmak hastalıkların iyileşeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarı görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek işlerinin sarpa saracağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments