Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının keman çaldığını görmek

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının keman çaldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada keman çaldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin keman çaldığını görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, dinine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada keman çalmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada keman hediye almak hastalığın biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalettir.

Rüyada keman teli görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada keman çalamamak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, Allah’a dua edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada keman yayı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Kuzenim tuhaf telleri olan bi keman çalıyordu garip bi şekilde çıkan sesi çok sevmiştim.
(normalde kuzenimin öyle bir yeteneği yoktur ve ben dinlemeyi çok severim)

Esra kılınç

İyi günler. Rüyamda sevdiğim kişinin elinde keman vardı ve çalıyordu. kendisi müzik öğretmeni. Onu sevdiğimi bilmiyor ben içten içe hoşlantı duyuyorum. Rüyamın tabiri nedir acaba?