Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman teli görmek

Rüyada keman teli görmek

Rüyada keman teli görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada keman teli gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada keman teli görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada keman hediye almak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada keman öğrenmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada keman çalan birini görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet eder.

Rüyada kendini keman çalarken görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keman çalmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada keman sesi duymak moralinin yükseleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments