Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman çalmak

Rüyada keman çalmak

Rüyada keman çalmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada keman çalmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada keman çaldığını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin keman çaldığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada keman çalmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada keman çalamamak istediği projeleri yapamayacağına, kimden akıl soracağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada keman çalan birini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keman teli görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, doktordan doktora koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keman çalan görmek zengin bir hayat sürüleceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments