Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman çalamamak

Rüyada keman çalamamak

Rüyada keman çalamamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, zorluklarını aşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada keman çalamamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yüksek ya da karışık bir durum için yeni çözümler keşfedebilirsiniz.

Rüyada keman çalan görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işarettir.

Rüyada keman çalamamak çok büyük kısmetler elde edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada keman çalan birini görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Rüyada keman sesi duymak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada keman çalmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keman hediye almak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada keman teli görmek endişelerin biteceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çalışmaları kötüleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keman görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments