Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman çaldığını görmek

Rüyada keman çaldığını görmek

Rüyada keman çaldığını görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin çoğalacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada keman çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada keman çaldığını görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, şansının artacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulur.

Rüyada keman çalmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin keman çaldığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada keman sesi duymak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini keman çalarken görmek önünü göremez olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulur.

Rüyada keman yayı görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada keman hediye almak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments