Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı inek görmek

Rüyada kanatlı inek görmek

Rüyada kanatlı inek görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kanatlı inek gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Rüyada kanatlı inek görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı yılan görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rızkının sonsuz olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa inanılır.

Rüyada ayağın kanadığını görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments