Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının hayız olduğunu gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada hayız olduğunu görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, mal edineceğine işaret eder.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada hayız hali görmek ün sahibi birisi olunacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayız olmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, makam edineceğine alamet eder.

Rüyada hayız kanı yıkamak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada hayızlı olmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek kazançsız işler peşinde olmaya, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments