Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, aşkının da kalıcı olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada birini fotoğraf çekmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, içinin rahatlayacağına işarettir.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmek istemek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Rüyada bebeğin fotoğrafını çekmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments