Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde fotoğraf çekmek

Rüyada denizde fotoğraf çekmek

Rüyada denizde fotoğraf çekmek ticaretinin de bozulmayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, para kazanmaya, maddi kaynakların zarar göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Rüyada deniz fotoğrafı çekmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet eder.

Rüyada denizin fotoğrafını çekmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf çekmek istemek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada camide fotoğraf çekmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments