Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekmek görmek

Rüyada fotoğraf çekmek görmek

Rüyada fotoğraf çekmek görmek birikiminin artacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada fotoğraf çekmek görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Rüyada karda fotoğraf çekmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin fotoğrafını çekmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada düğünde fotoğraf çekmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada cami fotoğrafı çekmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kalp kıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments