Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evlendiğini duymak

Rüyada başkasının evlendiğini duymak

Rüyada başkasının evlendiğini duymak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin evlendiğini duymak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, borcunun da hafifleyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments