Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak malının da eksilmeyeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments