Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin evlendiğini duymak

Rüyada eşinin evlendiğini duymak

Rüyada eşinin evlendiğini duymak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak bankadaki hesabının kabaracağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments