Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, karlı çıkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kurulu düzeni olacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalettir.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments