Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evlendiğini duymak

Rüyada birinin evlendiğini duymak

Rüyada birinin evlendiğini duymak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, rızkının kesileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments