Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yani babasına benzeyeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak mutluluktan havalara uçacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, rahat bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak hiç bilmediği bir işe gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kazancının azalmayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments